Rüyada çocuğa çorba içirmek

Rüyada çocuğa çorba içirmek zararların telafi edileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada çocuğa çorba içirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Rüyada çocuğa çorba içirmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye çorba içirmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, girilen yolda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine çorba içirmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada hastaya çorba içirmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına işaret eder.

Rüyada çorba içmemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe çorba içirmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments