Rüyada ölü birine çorba içirmek

Rüyada ölü birine çorba içirmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalettir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada ölüye çorba içirmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğa çorba içirmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada çorba içmemek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe çorba içirmek eski bir davanın tekrar açılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaya çorba içirmek insanlarla iç içe olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments