Rüyada bebeğe çorba içirmek

Rüyada bebeğe çorba içirmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe çorba içirmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Rüyada bebeğe çorba içirmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğa çorba içirmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye çorba içirmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada hastaya çorba içirmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorba içmemek yeni bir eve taşınacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments