Rüyada çorba içmemek

Rüyada çorba içmemek şanssızlık yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işinin aksayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çorba içmemek gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada hastaya çorba içirmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe çorba içirmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada ölüye çorba içirmek süzüleceğine, ağlayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına alamet eder.

Rüyada çorba içmemek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa çorba içirmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments