Rüyada hastaya çorba içirmek

Rüyada hastaya çorba içirmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hastaya çorba içirmek gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada hastaya çorba içirmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birine çorba içirmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorba içmemek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa çorba içirmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe çorba içirmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye çorba içirmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments