Rüyada ördek yumurtası görmek

Rüyada ördek yumurtası görmek daha geniş rızık elde edeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Rüyada ördek yumurtası görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ördek yumurta görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada ördek yumurtası toplamak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına rivayet eder.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası yemek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek çocuk sahibi olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments