Rüyada ördek tarafından ısırılmak

Rüyada ördek tarafından ısırılmak hayırlı günlerin geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sahip olduklarının eksileceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ısıran ördek görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek tarafından ısırılmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, en pahalı evlerde oturacağına işaret eder.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada ölü tarafından ısırılmak rüya sahibinin fakirleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak iş hayatında sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak inanca ve cesarete sahip olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından ısırılmak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments