Rüyada altına sıçan birini görmek

Rüyada altına sıçan birini görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada altına sıçan birini gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Rüyada altına sıçan birini görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada büyük sıçan görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hem verimi yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıçan faresi görmek kazancının günden güne azalacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıçan boku görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıçan öldürmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde sıçan görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Rüyada sıçan yavrusu görmek vefa göstereceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü sıçan görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments