Rüyada çirkin sevgili görmek

Rüyada çirkin sevgili görmek isabetli adımlar atacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin sevgili gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada çirkin sevgili görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi çirkin görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini çirkin görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin birini görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada çirkin görünmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin kedi görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments