Rüyada çirkin ayakkabı giymek

Rüyada çirkin ayakkabı giymek ağız tadına kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çirkin ayakkabı görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin elbise giymek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına işarettir.

Rüyada çirkin giymek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Rüyada temiz ayakkabı giymek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yüksek ayakkabı giymek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments