Rüyada eski sevgiliyi çirkin görmek

Rüyada eski sevgiliyi çirkin görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi çirkin gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada eski sevgiliyi çirkin görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada çirkin sevgili görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilini çirkin görmek bilakis malının çoğalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek onların kıymetini bileceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sitem etmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments