Rüyada sevgilini çirkin görmek

Rüyada sevgilini çirkin görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, yeni işlere girileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hayallerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini çirkin gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya sosyal yaşantınızla bağlantılı aktiviteler esnasında ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada çirkin sevgili görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi çirkin görmek kötü durumlara düşürüleceğine, endişelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilini çirkin görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada çok çirkin kadın görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Rüyada çirkinleşmiş görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada çirkin giymek işlerindeki bereketin kaçacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments