Rüyada çirkin birini görmek

Rüyada çirkin birini görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, kolay yollardan kazanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kazancını artıracağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin birini gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Rüyada karısını çirkin görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek çok büyük atılımlar yapacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada çirkin el görmek umutlanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada çirkin damat görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin insan görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada güzeli çirkin görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments