Rüyada çirkin kedi görmek

Rüyada çirkin kedi görmek iyi geçiminin de bozulacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına alamet eder.

Rüyada çirkin kedi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Rüyada çirkin kedi görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak iyilik bulacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi çirkin görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek evindeki huzurun bozulacağına, ters giden durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çirkin olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada başkasının çirkinleştiğini görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada insanı çirkin görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin bir adam görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments