Rüyada çirkin giymek

Rüyada çirkin giymek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin giymek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın geliştirilmesi için fikirlerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada çirkin giymek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin elbise giymek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına inanılır.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek elinin darda kalmayacağına, onlara değer vereceğine işarettir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalettir.

Rüyada çirkin dede görmek başarı elde edeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments