Rüyada çirkin dede görmek

Rüyada çirkin dede görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin dede gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada çirkin dede görmek bolluk içinde yaşanacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin bir hayvan görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, rahat yüzü göreceğine işarettir.

Rüyada çirkin köpek görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulur.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin burun görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments