Rüyada çirkin bir gelinlik giymek

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, takdir toplayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Çok güvendiğiniz birisine sırlarınızı açabilirseniz, onun yardımını görebilirsiniz.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin gelinlik görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin elbise giymek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin giymek doyasıya sefasını süreceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek giymek yokluğa, darlığa düşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek taç takmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sarı gelinlik giydiğini görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, başarıya giden yollarını açacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments