Rüyada cin gölgesi görmek

Rüyada cin gölgesi görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, suç işleyeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine tabir olunur.

Rüyada cin gölgesi gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Rüyada cin gölgesi görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada birinin gölgesini görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sağlığın da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah insan gölge görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada gölgeden kaçmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gölge görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara gölge görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments