Rüyada ağaç gölgesinde oturmak

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, haksızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gölgeye oturmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ağaç gölgesi görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada fare gölgesi görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gölgesini görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments