Rüyada çimlenmiş patates görmek

Rüyada çimlenmiş patates görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada çimlenmiş patates gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Rüyada çimlenmiş patates görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çim görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunlarını çözebileceğine tabir olunur.

Rüyada çim tohumu görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Rüyada çimleri biçmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak çim görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalettir.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Rüyada çimlere oturmak amacına ulaşmayı başaracağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret eder.

Rüyada çimlerde yürümek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments