Rüyada yeşillik çim görmek

Rüyada yeşillik çim görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kafasının rahatlayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, darlık içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çim gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada yeşil çim saha görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik çim görmek büyük atılımlar yapılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlere basmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çim görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments