Rüyada çimlere oturmak

Rüyada çimlere oturmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, canının ve malının garantide olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada çimlere oturmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada çimlerde oturmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çimlere oturmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş tohum görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşeren çim görmek işsiz ise işe gireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments