Rüyada çimlerde yürümek

Rüyada çimlerde yürümek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ortalığın karışacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada çimlerde yürümek gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada çimlerde yürümek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine inanılır.

Rüyada yeşeren çim görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çim adam görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada çimlenmiş patates görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik çim görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada çim kesmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada saksıda çim görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments