Rüyada ıslak çim görmek

Rüyada ıslak çim görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak çim gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada ıslak çim görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çim saha görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulur.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek verilen sözlerin tutulacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada çimlere oturmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek ağız tadından olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada çim kesmek o işin tüm risklerini göze alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimlere basmak işlerinin daha da iyi olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments