Rüyada mezarlık seçmek

Rüyada mezarlık seçmek saygınlık elde edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, her anlamda şifa bulmaya, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Rüyada mezar seçmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada mezar yeri seçmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık seçmek kişinin zor günlerden geçeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine mezar seçmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çorap seçmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Rüyada karpuz seçmek her işinde hayırla karşılaşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada kapı seçmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada fıstık seçmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments