Rüyada mavi renk seçmek

Rüyada mavi renk seçmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, tartışmaların son bulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk seçmek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki veya planlardaki bir değişiklik sizin için daha güvenli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mavi renk seçmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada isim seçmek bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Rüyada oyuncak seçmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Rüyada saat seçmek gönlündeki gibi sevileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada salatalık seçmek fakirlikten kurtulacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Rüyada pirinç seçmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalettir.

Rüyada perde seçmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada armut seçmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments