Rüyada nişan yüzüğü seçmek

Rüyada nişan yüzüğü seçmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlık seçmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada nişan elbisesi seçmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük seçmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada dondurma seçmek pişman olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada erik seçmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada terlik seçmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur seçmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments