Rüyada gömlek seçmek

Rüyada gömlek seçmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek seçmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Rüyada gömlek seçmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada film seçmek kalkınacağına ve yükseleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi seçmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, girdiği işleri kaybedeceğine inanılır.

Rüyada meslek seçmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada toka seçmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat seçmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada çorap seçmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yol seçmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments