Rüyada cep telefonu vermek

Rüyada cep telefonu vermek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, hastalıktan şifa bulmaya, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada cep telefonu atmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonla konuşmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı cep telefon görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada elinde cep telefonu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işarettir.

Rüyada kırık cep telefonu görmek esenlik bulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak maddi güç sahibi olacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu numarası görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments