Rüyada cep telefonu çaldırmak

Rüyada cep telefonu çaldırmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu çaldırmak gördüyseniz:

  • Ekip halinde çalışmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada cep telefonu çalmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada cepten para çalmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments