Rüyada cep telefonunda mesaj görmek

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, karlı işler alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kısmetlerinin açılacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunda mesaj gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada telefonla mesaj atmak işin düzeltileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Rüyada telefon mesajı almak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada telefonla mesaj göndermek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek heveslerinin biteceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments