Rüyada siyah cep telefonu görmek

Rüyada siyah cep telefonu görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yeni bir semte taşınılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına yorulur.

Rüyada siyah cep telefonu gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Rüyada siyah cep telefonu görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu karıştırmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu kırık görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments