Rüyada altın taşlı kolye görmek

Rüyada altın taşlı kolye görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada altın taşlı kolye gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada altın taşlı kolye görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada taşlı altın kolye görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çok sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek taş kolye görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments