Rüyada pembe taşlı kolye takmak

Rüyada pembe taşlı kolye takmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, önemli işler yapacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulur.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe kolye takmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada taşlı kolye takmak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada taş kolye takmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak torunlarına dahi yeteceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada pembe taşlı yüzük takmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe kolye görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments