Rüyada siyah taşlı kolye takmak

Rüyada siyah taşlı kolye takmak dedikoduya, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kazançlı işler yapılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş kolye takmak hayırsız olaylar yaşayacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı kolye takmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, güvensizlik duymaya delalet eder.

Rüyada siyah inci kolye takmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulur.

Rüyada siyah kolye takmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye görmek dostlardan zarar görüleceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments