Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taş kolye görmek yeni bir eve sahip olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Rüyada altın taşlı kolye görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada taşlı altın kolye görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yeşil taşlı yüzük görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments