Rüyada tek taş kolye görmek

Rüyada tek taş kolye görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş kolye gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Rüyada tek taş kolye görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, güven kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak sorunlarını halletmeyi başaracağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada tek taş nişan yüzüğü görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş bulmak işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işarettir.

Rüyada kırmızı tek taş görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments