Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı taşlı kolye gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada firuze taşlı kolye görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı kolyeler görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulur.

Rüyada mor taşlı kolye görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, barış için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments