Rüyada taşlı altın kolye görmek

Rüyada taşlı altın kolye görmek geçim derdinin sona ereceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, ailesinin de büyük olacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, işinden ve parasından olacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına delalettir.

Rüyada taşlı altın kolye gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Rüyada altın taşlı kolye görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı altın kolye görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek taş kolye görmek hayatının iyileşeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalet eder.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments