Rüyada çatlak yer görmek

Rüyada çatlak yer görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada çatlak yer gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada yer çatlak görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına tabir olunur.

Rüyada yer çatlağı görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada çatlak yer görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalettir.

Rüyada çatlak yumurta vermek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, borçların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatlak dudak görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada karnında çatlak görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde çatlak görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çatlak el görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments