Rüyada çatlak el görmek

Rüyada çatlak el görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, onları koruyup kollayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çatlak el gördüyseniz:

  • Finansal bir teklif düşünmeye değer olabilir.

Rüyada çatlak el görmek eşiyle bahtiyar olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak duvar görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer çatlak görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın işaret eder.

Rüyada cam çatlağı görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlak bardak görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Rüyada çatlak topuk görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada karın çatlağı görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Rüyada tavanı çatlak görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments