Rüyada yer çatlağı görmek

Rüyada yer çatlağı görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, sırların ortaya çıkmasına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına inanılır.

Rüyada yer çatlağı gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada yer çatlağı görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak yer görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer çatlak görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret eder.

Rüyada doğum çatlağı görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çatlak topuk görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet eder.

Rüyada göbekte çatlak görmek ününün çoğalacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada deprem çatlakları görmek imkân sahibi olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments