Rüyada yer çatlak görmek

Rüyada yer çatlak görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, hasret çekileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer çatlak gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada yer çatlağı görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada yer çatlak görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak yer görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalettir.

Rüyada tavanı çatlak görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta çatlak görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Rüyada çatlak gözlük görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada çatlak pencere görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem çatlağı görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments