Rüyada çatlak dudak görmek

Rüyada çatlak dudak görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çatlak dudak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Rüyada çatlak dudak görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak fincan görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanı çatlak görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada binada çatlak görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Rüyada yer çatlak görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak bardak görmek meşakkate düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak bilezik görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çatlak alyans görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments