Rüyada çatlak karpuz görmek

Rüyada çatlak karpuz görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatlak karpuz gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada çatlak karpuz görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak cam görmek girişimlerde bulunacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet etmektedir.

Rüyada çatlak balkon görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, malına gelecek zarara delalettir.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada evde çatlaklar görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yer çatlak görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendisine kızacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak pencere görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments