Rüyada çatlak balkon görmek

Rüyada çatlak balkon görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak balkon gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Rüyada çatlak balkon görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına delalet eder.

Rüyada tavanı çatlak görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Rüyada çatlak duvar görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada çatlak cam bardak görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada çatlak yer görmek allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbekte çatlak görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada çatlak cam tabak görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Rüyada çatlak ayak topuğu görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments