Rüyada çatlak bardaktan su içmek

Rüyada çatlak bardaktan su içmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Rüyada çatlak cam bardak görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada çatlak bardak görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek karamsar ve umutsuz olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kırık bardaktan su içmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada cam bardakla su içmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bardağından su içmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet eder.

Rüyada birinden bir bardak su içmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments