Rüyada evin duvarını çatlak görmek

Rüyada evin duvarını çatlak görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, koyu sohbetler edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını çatlak gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Rüyada evin duvarında çatlak görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada çatlak duvar görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada duvarları çatlak ev görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar çatlağı görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlak duvarlı ev görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, dinde tartışmaya işaret etmektedir.

Rüyada çatlak yer görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada topuk çatlağı görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments