Rüyada çatlak gözlük görmek

Rüyada çatlak gözlük görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret eder.

Rüyada çatlak gözlük gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada çatlak gözlük görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada deprem çatlakları görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada göbekte çatlak görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yer çatlağı görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada karnında çatlak görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücut çatlağı görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak el görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Rüyada çatlak fincan görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments