Rüyada deprem çatlakları görmek

Rüyada deprem çatlakları görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem çatlakları gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada deprem çatlağı görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem çatlakları görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada bacakta çatlak görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlak bardak görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulur.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek borçlarının hafifleyeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada evde çatlaklar görmek allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada çatlak beton görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments